"Aki nem tudja, milyen íze van a szappannak,
az még nem fürdetett kutyát."
Franklin P. Jones

Mi, mindannyian a Doggy Bag-ben, elkötelezett kutyaimádók (és macskarajongók is!) vagyunk, akik a kutyák-macskák egészségét és jóllétét tekintjük elsődleges célunknak.

Sok-sok szeretettel és kedvességgel érjük el, hogy pácienseink számára is kellemes élményt jelentsen a Doggy Bag-ben való időtöltés.

Kiváló francia termékeket használunk - a kutya speciális igényeinek megfelelően - és sok-sok vizet.

Kutyakozmetikusaink évek óta magas szinten művelik ezt a szakmát kutyák és gazdák örömére. Jól ismerik a fajták jellemzőit és hiszik, hogy sok-sok szeretettel, türelemmel minden kutya számára kellemes élménnyé válhat a kutyakozmetikában eltöltött idő.
Delux fürdetés
Alapos samponos tisztító fürdetés, luxus puha kondicionálás, kézi szárítás, 15 perc furminátoros kezelés, fajta specifikus fazonírozás, körömvágás, óvatos fültisztítás - az árak a fajták szerint változnak. Készítményeink, melyeket a fürdetéshez használunk természetesen könnymentesek. Fürdetés alatti masszázzsal távolítjuk el az elhalt hámréteget és a szőrt.

Alap fürdetés
Alapos samponos tisztító fürdetés, luxus puha kondicionálás, kézi szárítás, 15 perc kifésülés, óvatos fültisztítás - az árak a fajták szerint változnak.

A La Carte
• Körömvágás
• Fültisztítás
• Masszázs

Bejelentkezés:
Tel.: (06-1) 200-0689
Mobil: 06-30-961-0251
E-mail: kutyakozmetika@kutya1vilag.hu


A kutyakozmetika előzetes bejelentkezés alapján
az üzlet nyitvatartási idején kívül is működik,
VASÁRNAP IS!

 

(C) Kutya1világ - minden jog fenntartva

(C) DG Cartoon Dizájnstúdió, 2009